o nama

Putokaz d.o.o. je turistička agencija koja se bavi organizacijom pojedinačnih i grupnih putovanja na destinacije u Bosni i Hercegovini, regiji, evropske metropole, kao i druge svjetske i egzotične gradove.

Sjedište agencije je u Visokom a putem online kanala komunikacije dostupni smo za saradnju i savjetovanje sa klijentima širom BiH i regije. 

 

Zašto putokaz ?

Svojim klijentima Putokaz d.o.o. nudi iskustvo visoko personalizovane usluge, skrojene po mjerama korisnika u svakom njenom aspektu.

Na svakom koraku planiranja putovanja od odabira destinacije, prevoznog sredstva, znamenitosti koje želite posjetiti ili neugodnosti koje želite izbjeći, u potpunosti ćemo se posvetiti ostvarenju svih Vaših želja.

Fokusiramo se na vaše lično iskustvo putovanja, te smo upravo zbog toga iznimno fleksibilni u komunikaciji i organizaciji sa našim klijentima, te svakodnevno dostupni za sve vaše upite, interese i/ili nejasnoće koje možete imati u samom procesu.

Posjetite nas u našem uredu, te nam uz opušten razgovor i u prigodnom ambijentu ispričajte o vašim prošlim, i željama za budućim, pustolovinama.

Recite nam šta želite, mi ćemo vam pokazati put! 

 

Ništa više nije tako daleko

Sa vama želimo da gradimo zajedničke uspomene…

kontinenata

zemalja

Okeana

Gradova

sa putokazom

na grupna putovanja

svjetske tour destinacije

bh apartmani