putokaz ljeto na jadranu 

 

OVO LJETO SA PUTOKAZOM NA HVARU

Otok Hvar, zahvaljujući blagoj klimi, toplim zimama i ugodnim ljetima, domaćin je brojnim gostima, znanstvenicima i putnicima namjernicima koji su privučeni raskošnom mediteranskom prirodom, bogatom tradicijom i noćnim životom. Hvar se danas smatra jednim od deset najljepših otoka na svijetu. Spremili smo vam ponude u nekoliko sjajnih hotela.

OVO LJETO SA PUTOKAZOM NA PELJEŠAC

Poluotok Pelješac nalazi se na pola puta između dva jadranska bisera, Splita i Dubrovnika. Drugi po veličini poluotok u Hrvatskoj uživa sjajnu mediteransku klimu koja ga je učinila savršenim podnebljem za uzgoj vinove loze i pravljenje vrhunskih vina. Pelješac je slavan i zbog solane koja je stoljećima, a i danas, hranila mnoge, pa tako i znamenitu Dubrovačku republiku. Putokaz Vam je spremio nekiliko zanimljivih ponuda smještaja

OVO LJETO SA PUTOKAZOM U GRADAC

Mjesto Gradac je turistički centar TZ Gradac. Staro naselje je tu postojalo još u pretpovijesno doba, o čemu svjedoče kamene gromade iz brončanog i starijeg željeznog doba. U Antičko doba, na području Gradca se nalazio rimski Civitas Biston.  Primjerci rimskog novca, i dio vijenca monumentalne građevine iz perioda 2.- 3. stoljeća su pronađeni na lokalitetu Gradina.

U Srednjem vijeku je na području Gradca postojao stari grad Lapčan (Labinac), kojeg spominje i bizantski car Konstantin (Labineca). Putokaz Vam je spremio ponudu za hotel upravo tog imena

OVO LJETO SA PUTOKAZOM NA KORČULI

Korčula je historijski utvrđeni grad na istočnoj obali otoka Korčule.
Stari grad je okružen zidinama, a ulice su raspoređene u riblje kosti omogućujući slobodno strujanje zraka, ali i štiteći od jakih vjetrova.
Od značajnijih historijskih znamenitosti navest ćemo gotičko-renesansnu katedralu Svetog Marka, gradsku vijećnicu, te masivne gradske zidine, kao i franjevački samostan iz 15. st. s prekrasnim manastirom na otoku Badija.

Putokaz je na ovom ukrasu od Jadrana obezbijedio ponude u nekoliko sjajnih hotela.

OVO LJETO SA PUTOKAZOM U MAKARSKOJ

Uvijek popularna destinacija. SRCE Makarske rivijere je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina. 

Putokaz je  i za ovu destinaciju obezbijedio ponude u nekoliko sjajnih hotela.

OVO LJETO SA PUTOKAZOM U CAVTAT

Cavtat je jedinstveno mjesto na Jadranu, stari gradić na brežuljku šumovitog poluotoka Rata, s novim naseljima duž obala, sav obrastao u mediteransko raslinje s vječno zelenim borovima i čempresima. Više od 7 km plitke obale, čisto more, pješčane plaže i uvale, lijepi novi hoteli visoke i de luxe kategorije učinili su Cavtat jednim od najtraženijih i najposjećenijih turističkih mjesta dubrovačkog područja.

Pogledajte šta Vam je to pripremio Putokaz.

OVO LJETO SA PUTOKAZOM U PODACE, BAŠKE VODE I PODGORU

 Uvijek popularna destinacija. Par bisera  Makarske rivijere su jedne od najpoželjnijih porodičnih i mirnijih destinacija. Svako od tri mjesta ima svoje čari, a Putokaz Vam  i za ove destinaciju obezbijedio ponude  nekoliko zanimljivih hotela.